Citylawn Altan

Bring naturen ind i byen - og oplev en grønnere hverdag

Er du glad for din lejligheds altan, men ønsker du, at du havde en grøn og frisk have, der var mere inspirerende? Elsker du fuglefløjt og den grønne natur? Har du overvejet mulighederne ved at have kunstgræs til din altan?

Citylawn kan hjælpe dig med at omdanne altanen til en hyggelig, grøn oase, hvor du kan slappe af og finde ro i sindet. Sammen med vores urbane designere, kan vi i fællesskab få omsat dine drømme til virkelighed.

Gør livet grønnere gennem et bredt udvalg af kunstgræs perfekt egnet til din altan. Vi har flere prisklasser og kvaliteter, så vi kan imødekomme ethvert behov. Vi er altid tilgængelige for dig, hvis du har spørgsmål til vores løsninger.

Kunstgræs er genialt, da det hverken skal vandes, luges for ukrudt eller vedligeholdes efter slidtage. Din lille oase vil fremadrettet passe sig selv. Vores kunstgræs bliver ikke bleget af sollys, og er dækket af en 9-års UV-garanti.

Vi er altid klar til at hjælpe!

Har du brug for mere information, har du spørgsmål eller en konkret opgave, du gerne vil have rådgivning om, så kontakt os. Vi er klar!